Digitalni QR cenik / meni / jedilnik

Digitalni QR cenik zaradi svoje enostavnosti in dostopnosti predstavljaja varno in inovativno rešitev za vse vrste dejavnosti in storitev. Uporabniki do menija dostopajo s pomočjo QR kode, ki jo s telefonom preprosto poskenirajo in z njo odprejo cenik dostopen na spletu. Enostavno, hitro in brez nepotrebnega fizičnega stika, še posebej v času pandemije COVID-19.

Ker se v današnjem času vse seli na splet in je pametni telefon nepogrešljivi dodatek vsakega posameznika, je izbira digitalizacije informacij odlična izbira za vašo storitev ali dejavnost. Svojim strankam tako omogočite lažji dostop do informacij preko QR kode. S tem se izognete nepotrebnemu čakanju, stresu in iskanju. QR cenik pa bo delo olajšal tudi vam, saj s svojimi funkcijami ponuja hitro in aktualno spremembo vsebine ter njeno urejanje.

Manj stikov
Hitrejši dostop
100% varnost

Enostavnost in higiena na enem mestu

Pozabite na fizične letake in papir, njihovo razkuževanje in nepotrebno delo – QR digitalni meni ne potrebuje nobenega razkužila, saj uporabniki za dostop potrebujejo zgolj svoj telefon! S ponudbo digitalnih vsebin sebi in vašim strankam zagotavljate varno in higienično uporabo vaših storitev in nemoteno poslovanje brez skrbi. Z digitalnimi vsebinami svojim uporabnikom ponudite enostavno brskanje in prebiranje vaše ponudbe, brez nepotrebnega čakanja. Do vaše storitve lahko z uporabo telefona dostopajo kadarkoli in kjerkoli si zaželijo. S tem se izognete tudi nepotrebnemu fizičnemu stiku in dotikanju rizičnih površin, ki bi povečala možnost okužbe s COVID-19 in zagotovite varno poslovanje vaše dejavnosti

Unikatna oblika za vsak QR cenik

QR cenik oz. meni in digitalizacija vsbin bo skrbno izdelana v skladu z vašimi željami in zahtevami. Vaša vsebina bo oblikovan tako, da bo poosebljal vašo dejavnost – unikatno, atraktivno in pregledno za vaše obstoječe in bodoče stranke.

Osveževanje

Čar digitalnih vsebin je prilagajanje in urejanje sprememb, ki so vidne takoj. Tako lahko hitro in preprosto spreminjajte svoje dnevne in časovno omejene ponudbe ter svojim gostom predstavite tedenske programe ali posebne akcije. Vsebine lahko tako prilagajate glede na sezono ali praznike ter urejate ostale podrobnosti vsebin.